Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
14/09/18
Alicante, Gandía y Valencia, organizarán cursos de juez de atletismo/Alacant, Gandia i València, organitzaran cursos de jutge d'atletisme
Alacant, Gandia i València, organitzaran cursos de jutge d'atletisme

Durant els pròxims mesos d'octubre i novembre el Comité de jutges de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana organitzarà tres cursos de jutge d'atletisme RFEA nivell 1, a fi de millorar la qualitat tècnica del col·lectiu i incorporar nous “àrbitres” en el control tècnic de les competicions oficials que es disputen a la Comunitat Valenciana.

La ciutat de Gandia serà la primera a formar als nous aspirants, el curs està previst que comence el 6 d'octubre i finalitze el 10 de novembre, les inscripcions es poden tramitar en la Plataforma de formació de la FACV fins al pròxim 24 de setembre.

La província alacantina acollirà del 20 d'octubre al 11 de novembre la segona acció formativa, que tindrà lloc en el Centre de Tecnificació de Alacant, en este cas el termini límit per a tramitar la matrícula serà el 8 d'octubre.

El tercer curs en l'agenda es farà a València, concretament en el Velòdrom Lluís Puig, ubicat en Benimamet, junt amb Fira València, donarà inici el 10 de novembre i conclourà el 24 d'este mateix mes, serà possible realitzar la inscripció fins al 5 de novembre.

Tots ells tindran una duració de 30 hores, 20 lectives i 10 en sessions pràctiques que es realitzaran en proves del calendari oficial de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana.

L'alumnat haurà de complir dos requisits, tindre 16 anys i abonar la quota de  matrícula (50 euros). Una vegada superat l'examen d'accés es podrà tramitar la corresponent llicència que faculta per a realitzar les labors de control tècnic en la temporada 2018/2019, que donarà començament el pròxim mes de novembre.

Per: Alfredo Repollés

Foto: JJ Vico

Plataforma de formació FACV (més informació i inscripcions online)