Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
17/05/19
Antonio Arribas nombrado juez de marcha en el Europeo Master/Antonio Arribas nomenat jutge de marxa en l'Europeu Màster
Antonio Arribas nomenat jutge de marxa en l'Europeu Màster
El jutge de la Federació Valenciana Antonio Arribas ha sigut nomenat per la EMA per a formar part de l'equip tècnic que  jutjarà la marxa atlètica en el XXI Campionat d'Europa Màster a l'aire lliure, que es disputarà del 5 al 15 de setembre en la localitat veneciana de Jesolo.

L'European Màsters Athletics (EMA) ha triat a 7 jutges del vell continent per a realitzar esta labor de jutjament, entre ells a un valencià, que ve a demostrar l'alt nivell dels jutges de la Comunitat en el control d'esta disciplina atlètica. L'equip estarà format per, Moreno Beggio i Patrizia Maggetti (Itàlia), José Dias (Portugal), Vesna Babic (Crocacia), Joseph Farrugia (Malta) i Ewa Golebowska (Polònia).

Arribas, té una dilatada trajectòria “arbitral” en competicions internacionals, entre les seues actuacions cal destacar els Jocs Olímpics de Barcelona'92 i sis Campionats del món, tres en pista coberta (Sevilla 1991, Barcelona 1997i València 2008) i tres a l'aire lliure (Atenes 1997, Sevilla 1999 i Edmonton2001).

Per: Alfredo Repollés