Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
26/10/17
Llega el pentatlón de jueces/Arriba el pentatló de jutges
Arriba el pentatló de jutges

 


Les pistes de l'Estadi Luis Puig de València acullen este dissabte a partir de les 10h l'última prova de la temporada, no es tracta d'un campionat a l'ús, en esta ocasió són els jutges d'atletisme els que canvien el seu uniforme oficial per la camiseta i el pantaló curt de competició per a disputar el seu tradicional pentatló.

El pentatló està compost en categoria masculina per 60m, llargada, pes, alçada i 1500m, mentres que en femenina finalitza amb 800m, enguany com a novetat s'ha proclamat un tetratló per als jutges de més de 40 anys, format per les proves de 60m, llargada, pes i 600m, en ambdós categories.

Posteriorment tindrà lloc el tradicional acte d'entrega de trofeus i guardons per la dedicació a l'exercici de la funció ‘arbitral, on set jutges seran guardonats per la seua labor, Joaquín Guzmán complix 35 anys com a jutge, i els seus companys Matías Soriano, Oscar Zaballos, Joan Pelayo, José Antonio Montoro i Alfredo Repollés, celebren el seu 30é aniversari, també serà premiat José Bou, a l'establir la seua rècord d'actuació en 1.000 actuacions.

Per: Alfredo Repollés