Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
08/05/19
Curso de jueces de marcha en Valencia/Curs de jutges de marxa a València
Curs de jutges de marxa a València
Dissabte passat 4 de maig va tindre lloc en la sala de premsa del Velòdrom Lluís Puig un seminari per a jutges de marxa. El dit curs incloïa un examen d'accés al panell B del Comité Nacional de jutges.

El seminari ho va impartir Francisco José Fernández (del Comité de Castella La Manxa i component de la Comissió de Marxa ) amb el suport logístic de la jutge de la FACV Alicia Ruano.

Es van presentar un total de 23 jutges de la Comunitat (huit de València, set de Castelló i altres huit d'Alacant). Durant el curs va haver-hi una part teòrica al matí i visionat de vídeos a la vesprada, finalitzant el seminari amb dos exàmens: un teòric i un altre pràctic de vídeos.

El dit curs ha servit per a aprofundir en el jutjament de la marxa i servirà també per a ampliar el panell B de marxa de jutges del Comité de jutges de la FACV.

Per: Joan Pelayo