Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
13/11/18
Los jueces celebran la gala de premios anuales/Els jutges celebren la gala de premis anuals
Els jutges celebren la gala de premis anuals
Dissabte passat després de la celebració del tradicional pentatló i tetratló va tindre lloc l'entrega de trofeus, alhora que es van premiar els jutges amb destacada trajectòria en el Comité Autonòmic de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana.

En esta ocasió va ser guardonat el jutge àrbitre nacional Alfonso Bonacasa, que en 2018 ha complit més de 40 anys en l'exercici de labors arbitrals, la seua primera actuació es remunta a una competició escolar disputada en les Escoles Pies de Sant Josep al juliol de 1973, Bonacasa, al llarg de la seua carrera hi ha ostentant diversos càrrecs dins del col·lectiu, entre els que destaca el de president del Comité Nacional de Jutges, i en l'actualitat forma part dels panells nacionals de marxa i d'homologació d'instal·lacions atlètiques. 

També van rebre menció especial pels seus 30 anys d'activitat com a jutge, Antonio Juan (jutge nacional), especialista del panell nacional “B” d'homologació de circuits, i Francesc García (jutge àrbitre), integrant de tres panells de la Federació Espanyola, homologació de circuits i eixides en categoria “A”, i marxa en categoria “B”. 

Per aconseguir les 1.000 actuacions en el rànquing històric de la Comunitat Valenciana, van ser premiats tres jutges àrbitres, Joan Pelayo, jutge del panell nacional “A” de marxa atlètica,  que l'any passat va complir 30 anys d'exercici, Julián Alarcón, també amb una dilatada carrera arbitral, 28 anys i integrant del panell nacional “A” de marxa i del “B” d'homologació de circuits, i el gandià Josep Martí, amb una antiguitat de 28 anys i integrant del panell nacional “A” d'eixides i del “B” de marxa atlètica.

Durant l'acte, el jutge àrbitre nacional Antonio Arribas va rebre l'homenatge dels seus companys per una dilatada i meritòria carrera, més de 50 anys en el nostre esport, amb actuacions en Jocs Olímpics, campionats d'Europa i del món, i una infinitat de campionats d'Espanya. 

Recordem que l'any passat en les pistes del Lluís Puig durant la disputa del campionat d'Espanya júnior baix sostre, Arribas va rebre de la Federació Valenciana el guardó a una vida dedicada a l'atletisme.

Per: Alfredo Repollés
ÀLBUM DE FOTOS