Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
07/11/16
Los jueces De la Torre y García logran el oro provincial/Els jutges de la Torre i García aconseguixen l'or provincial
Els jutges de la Torre i García aconseguixen l'or provincial

Este dissabte (5 de novembre) ha sigut el torn dels jutges de la província de Castelló, que per segon any consecutiu han celebrat el seu campionat provincial en les pistes del Gaetà Huguet. Esta competició que complix el seu segon aniversari ha reunit a un destacat nombre de jutges, però en esta ocasió en camiseta i pantaló curt per a mesurar les seues forces en el tartà.

El campionat ha estat compost per un pentatló amb 100m, llargada, pes, alçada i 1500m, on  s'han proclamat vencedors Gloria de la Torre (1.013 punts) i Oscar García (2.102). El podi femení s'ha completat amb Inma Miralles (2a amb 771) i Gloria Monfort (3a amb 319), i el masculí amb Pedro Muñoz (2 amb 1.848) i Antonio Garrido (3 1.358).

Ara toca tornar a col·locar-se la vestimenta oficial, perquè ha donat començament la nova temporada atlètica amb importants cites en la província castellonenca.

Per: Alfredo Repollés.

ÀLBUM DE FOTOS
ARXIUS PDF