Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
26/09/18
Gaetà Huguet forjará nuevos jueces de atletismo/Gaetà Huguet forjarà nous jutges d'atletisme
Gaetà Huguet forjarà nous jutges d'atletisme

El Comité de jutges de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana obri el termini de matrícula del curs de jutge d'atletisme RFEA nivell 1 amb seu a Castelló, que tindrà lloc en el poliesportiu Gaetà Huguet del 2 a l'11 de novembre.

Els interessats podran realitzar la seua inscripció fins a l'1 de novembre en la plataforma de formació de la FACV, per a això, hauran de complir dos requisits, tindre 16 anys i abonar la quota de  matrícula, 50 euros per als nous aspirants i 15 euros en el cas de jutges que opten a l'ascens de categoria.

El calendari consta de 30 hores, 18 lectives i 12 en sessions pràctiques que es realitzaran en competicions del calendari oficial de la Federació Valenciana. Una vegada superat l'examen s'haurà de tramitar la corresponent llicència que faculta per a l'exercici de l'activitat en la temporada 2018/2019, que en esta ocasió tindrà excepcionalment una duració de 14 mesos, des de novembre del 2018 fins a desembre del 2019.

La capital castellonenca  s'unix a València i Alacant, que tenen convocats els seus respectius cursos durant els mesos d'octubre i novembre. En el Centre de Tecnificació de Alacant es realitzarà del 20 d'octubre Al 11 de novembre, amb termini límit per a tramitar la matrícula el 8 d'octubre, mentres que en el Velòdrom Lluís Puig de València donarà inici el 10 de novembre i finalitzarà el 24 d'este mateix mes, podent-se realitzar la inscripció fins al 5 de novembre.

Per: Alfredo Repollés


Plataforma de formació FACV (més informació i inscripcions online)