Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
27/08/19
La Nucía celebra un curso de medición electrónica/La Nucía celebra un curs de mesurament electrònic
La Nucía celebra un curs de mesurament electrònic
De cara a l'organització del campionat d'Espanya absolut d'atletisme, màxima competició nacional del calendari estival, l'estadi “Camilo Cano” de la localitat alacantina de La Nucía va acollir el passat cap de setmana un curs de mesurament electrònic, destinat als jutges que actuaran en este campionat el pròxim cap de setmana (31 d'agost i 1 de setembre).

L'acció formativa ha sigut organitzada pel Comité Autonòmic de jutges de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, i ha constat de jornada teòrica i pràctica, on s'ha abordat un ampli temari i realitzat exercicis de muntatge i mesurament en proves de salts i llançaments.

Van impartir el curs els jutges de la FACV, Joaquín Guzmán (nivell III RFEA) i José Miguel Barrios (Nivell II RFEA), l'acte va comptar amb la presència de Sergio Villalba, Regidor d'Esports de l'Ajuntament de La Nucía, i Jordi Roig, Director de Reunió del Campionat d'Espanya.

Per: Alfredo Repollés