Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
27/10/16
Los jueces de atletismo se visten de corto /Els jutges d'atletisme es visten de curt
Els jutges d'atletisme es visten de curt
Amb l'arribada del fi de temporada se celebra una prova atlètica un tant peculiar, es tracta del pentatló de jutges, un campionat que no està protagonitzat per esportistes d'elit ni per atletes ‘populars', en este cas són jutges els que canvien el seu uniforme oficial per la camiseta i el pantaló curt per a viure les sensacions de botar al tartà.

Esta competició tindrà lloc este dissabte a partir de les 10h en les pistes de l'Estadi Luis Puig de València amb una única prova en el programa, el pentatló, que en esta ocasió es compondrà de 100m, salt de llargada, llançament de pes, alçada i 1.500m.

Posteriorment tindrà lloc el tradicional acte d'entrega de trofeus i guardons per la dedicació a l'exercici de la funció ‘arbitral.'
Enguany quatre jutges complixen les seues bodes de plata (25 anys exercint), José Martí, Julián Alarcón, Ramón Gómez i Vicente Rebenaque, i tres baten el seu rècord d'actuació, l'actual president del comité de jutges José Magraner (1.500 proves),  Francisco Sancho (1.000) i Vicente Villalba (500).

Per: Alfredo Repollés.