Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
14/12/15
Fallece el castellonense José Prades/Mor el castellonenc José Prades
Mor el castellonenc José Prades
La família atlètica es vist de dol per l'inesperada defunció ahir diumenge del castellonenc  José Prades (73 anys), jutge honorari de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana.

Prades, ha sigut tota una institució en este esport, en el seu currículum esportiu figura el seu primer títol en atletisme en 1959 al proclamar-se campió provincial juvenil de camp a través.

A nivell directiu va exercir el càrrec de president de la Federació Provincial des de 1979 fins a 1986, un període que va oferir importants èxits esportius per a la província, uns anys després presidiria la Unió Atlètic Castellonenc, concretament des de 1990 fins a 1997.

Entre els reconeixements rebuts figura el gXI Gala Provincial deuardó atorgat en 2007 per l'Associació de la Premsa Esportiva de Castelló com ‘Millor Arbitre' en la XI Gala Provincial de l'Esport,  i l'homenatge que li va brindar la Federació Valenciana al juliol del 2013 durant la celebració del campionat d'Espanya júnior en les pistes universitàries de Castelló.

El nostre més sentit condol als seus familiars i acostats.

Descanse en pau.

ARXIUS PDF