Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
02/11/17
Seminario de Marcha Atlética/Seminari de Marxa Atlètica
Seminari de Marxa Atlètica

Sis jutges de la Comunitat Valenciana es desplacen a Madrid este cap de setmana (4 i 5 de novembre) per a prendre part en el Seminari de Marxa Atlètica que organitza el Comité Nacional de jutges de la Federació Espanyola d'Atletisme.

Entre els assistents figuren, Alfonso Bonacasa, Joaquín Guzmán, José Magraner, José Antonio Montoro, Joan Pelai i Alicia Ruà, que també exercirà les labors de coordinadora del curs, com a responsable de la Comissió de Marxa del CNJ.

El seminari donarà començament amb les ponències de José Carrillo sobre la visió des del punt de vista de l'entrenador de com jutjar la marxa, Jacinto Garcón “La pèrdua de contacte” i Antonio Amic “La flexió”.

L'agenda de treball es completa amb diversa exposicions sobre esta especialitat, comeses i procediments del jurat, i informes i casuística de la marxa, per a finalitzar amb un ampli col·loqui  sobre esta disciplina.

Per: Alfredo Repollés