Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
21/05/19
Seminario de jueces de dirección técnica/Seminari de jutges de direcció tècnica
Seminari de jutges de direcció tècnica
Prosseguixen les accions formatives del Comité Nacional de jutges, este cap de setmana (25 i 26 de maig) se celebra a Barcelona un seminari del panell “B” de direcció tècnica de la Federació Espanyola d'Atletisme, que congregarà a jutges de Catalunya, Comunitat Valenciana i Illes balears.

S'abordarà una àmplia agenda formativa, entre els temes més destacats es troben els procediments i funcions del director tècnic, programació dels equips  de treball, novetats i aplicacions informàtiques en l'homologació d'artefactes, formularis i informes, i unificació de criteris d'actuació, tant en pista com en proves que es desenrotllen fora de l'estadi.  

Deu jutges de la Comunitat Valenciana acudixen a esta cita, sis de la província de València, José Miguel Barrios, José Bou, Rafael Cruañes, José Llop i Vicente LLuch, Víctor Romero, tres d'Alacant, Marcos Gomis, Ricardo González i Miguel Angel Martínez, i un de Castelló, José Luis Andrés. 

Per:  Alfredo Repollés