Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
31/05/19
Seminario de jueces del programa RFEA Manager/Seminari de jutges del programa RFEA Manager
Seminari de jutges del programa RFEA Manager
La informàtica ha cobrat gran protagonisme en l'atletisme, com es pot veure en les grans cites del moment, si bé, cada vegada és major el nombre de competicions de diferent àmbit que estan incorporant aparells i software especialitzat per a desenrotllar les mimes. 

En la Comunitat Valenciana s'han incrementat les proves que fan ús d'estes ferramentes, encontres de lliga, reunions nacionals i internacionals, i campionats d'Espanya, el més pròxim en el calendari tindrà lloc a Sagunt del 28 al 30 de juny, parlem del nacional màster en pista a l'aire lliure, que congregarà en esta localitat valenciana  a més de 2.000 atletes.

En este entorn, la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb l'àrea provincial de jutges de la Delegació de València ha convocat Seminaris del programa de resultats RFEA Manager, utilitzat per la Federació Espanyola i Federació Valenciana per a la gestió de competicions atlètiques. 

L'activitat està dirigida al col·lectiu de jutges encarregat de les labors de control i mesurament d'estos campionats, per a això, es realitzaran dos jornades formatives amb un ampli i detallat temari teòric i pràctic, la primera tindrà lloc el dissabte 8 de juny i la segona  el divendres 14 de juny.  

Per: Alfredo Repolllés

>> Més informació