Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
05/04/16
Un éxito el curso de juez de atletismo Castellón'2016 /Un èxit el curs de jutge d'atletisme Castelló'2016
Un èxit el curs de jutge d'atletisme Castelló'2016

La Reial Federació Espanyola ha fet pública la llista d'aprovats del curs de jutge d'atletisme celebrat durant els mesos de febrer i març en les pistes de la Universitat Jaume I de Castelló, i les xifres no podien ser millors, prop del 90% dels alumnes han aconseguit la qualificació d'aptes a la categoria nacional de nivell I, entre ells ha destacat com a número u de la promoció, Julio Marcelino Antonio.

Esta titulació permetrà participar en el control tècnic de competicions del calendari nacional i autonòmic, tant en proves en pista, camp a través, com en carreres populars.

La Comunitat Valenciana alberga tots els anys un important nombre d'esdeveniments, concretament la ciutat de Castelló acollirà al llarg de la present temporada tres campionats d'Espanya, Infantil per equips (18/19 de juny), Individual Júnior (2/3 de juliol) i Veterans de clubs (10 de juliol).

Per: Alfredo Repollés.

?? Llistat d’aptes (RFEA)