Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
26/09/16
Valencia y Alicante forjarán nuevos jueces/València i Alacant forjaran nous jutges
València i Alacant forjaran nous jutges

Després dels èxits aconseguits en edicions anteriors, la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana començarà la temporada 2016/17 realitzant cursos de jutge d'atletisme en les ciutats de València i Alacant, ambdós donaran començament el pròxim 5 de novembre i conclouran el dia 26 d'este mateix mes amb les proves d'avaluació.

L'activitat tindrà una duració de 30 hores lectives, 18 en sessions teòriques i 12 en pràctiques realitzades en competicions oficials de la Federació Valenciana. Un curs que dóna accés a una doble titulació, una de caràcter autonòmic que permet actuar en el territori de la Comunitat, i una altra de nivell nacional que habilita l'actuació en campionats del calendari RFEA.

Per a participar és necessari tindre 16 anys, abonar la quota de  matrícula (50 euros) i tramitar la inscripció abans del 2 de novembre en la plataforma de formació de la FACV.

També podran presentar-se a esta acció formativa aquells jutges amb llicència autonòmica en vigor per la Federació Valenciana que vullguen aconseguir l'ascens de categoria, la informació es troba disponible en les convocatòries del curs.

Per: Alfredo Repollés.

Convocatòria curs València
Inscripció curs de València RFEA nivell 1
Inscripció examen d'accés València nivell 1 RFEA (jutges amb llicència)

Convocatòria curs Alacant
Inscripció curs d'Alacant RFEA nivell 1

Inscripció examen d'accés Alacant nivell 1 RFEA (jutges amb llicència)