Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
23/09/19
Valencia formará a jueces de atletismo/València formarà jutges d'atletisme
València formarà jutges d'atletisme

El Comité de Jutges de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana reprén el seu calendari formatiu amb l'organització a València d'un curs de jutge nivell 1 RFEA, on els aspirants podran aconseguir la titulació arbitral que els permetrà realitzar labors de control tècnic en les competicions oficials del calendari autonòmic i nacional. També es podran sumar aquells jutges de categoria autonòmica que vullguen examinar-se per a l'ascens al primer nivell nacional.

L'activitat formativa consta de classes teòriques i pràctiques, les primeres s'impartiran en el Velòdrom Lluís Puig ubicat en Benimamet (junt amb Fira València) a partir del dissabte 9 de novembre I conclouran el 30 d'este mateix mes amb la prova d'avaluació. Les 10 hores de pràctiques es realitzaran en competicions del calendari oficial de la Federació Valenciana d'Atletisme. 

L'alumnat haurà de complir dos requisits, tindre 16 anys i abonar la quota de matrícula (50 euros). Una vegada superat el curs es podrà tramitar la corresponent llicència federada per a la pròxima temporada, que en esta ocasió té una important novetat, comprendrà de l'1 de gener al 31 de desembre del 2020.

Es pot realitzar la matrícula online fins al dilluns 4 de novembre en la web de la FACV, més informació en les bases de convocatòria.

Per: Alfredo Repollés

Foto: JJ Vico


>> Matrícula online (nous alumnes)


>> Més informació