Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
19/06/19
Éxito de participación en el Seminario RFEA Manager/Èxit de participació en el Seminari RFEA Manager
Èxit de participació en el Seminari RFEA Manager

Els passats 8 i 14 de juny la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb la delegació de jutges de València va celebrar dos jornades formatives del  programa de resultats RFEA Manager (nivell 1) amb èxit d'assistència de jutges de tota la província i dels diferents nivells que formen el col·lectiu arbitral.

En el seminari es va donar a conéixer amb detall el funcionament d'esta aplicació informàtica de gestió de competicions atlètiques que utilitza la Federació Valenciana  i la Federació Espanyola en les seues respectives proves, encontres de lliga, reunions nacionals i internacionals i campionats d'Espanya, el més pròxim en el calendari tindrà lloc la setmana pròxima a Sagunt (del 28 al 30 de juny), es tracta del nacional màster en pista a l'aire lliure, que congregarà en esta localitat valenciana  a més de 2.000 atletes.

Amb estes accions formatives la FACV i el Comité de jutges continuen apostant per la formació contínua en l'àmbit atlètic, així com la incorporació de la tecnologia en el desenrotllament de les competicions de divers àmbit a la Comunitat Valenciana.

Per: Alfredo Repolllés

ÀLBUM DE FOTOS