Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
15/05/20
Éxito de participación en la reunión técnica FACV/Èxit de participació en la reunió tècnica FACV
Èxit de participació en la reunió tècnica FACV

Este dijous la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana ha informat els tècnics (entrenadors i monitors) per videoconferència de la situació de l'atletisme en el panorama actual.

El col·loqui ha comptat amb més de 80 assistents de les tres províncies, que han podi compartir opinions del present i futur immediat de l'atletisme. La reunió ha sigut dirigida per José Peiró, director Tècnic de la FACV, que ha detallat l'evolució dels diferents programes durant el confinament.

Les escoles de la Federació i entrenaments dels diversos programes han seguit impartint-se a través de plataformes online, en esta mateixa línia els clubs de la Comunitat també han continuat amb l'exercici d'activitats a casa,  entrenaments i escoles online.

Es troba en estudi la possibilitat de realitzar en Nadal de 2020 el Campus de la Federació Valenciana, que en 2021 tornaria a la tradicional època estival. Pel que fa a docència, l'àrea de formació de la FACV es coordinarà amb el CENFA de cara a la programació de cursos en tot el que es puga, estudiant noves vies per al seu desenrotllament. Es posarà en funcionament un cicle de conferències temàtiques i gratuïtes emmarcades en el Projecte Fer Futur 2020 destinades a tècnics i atletes.

S'ha tractat la tornada a la “nova normalitat” en les instal·lacions esportives i competicions, sempre vinculades a la fase de desescalada en la que es trobe cada província, i complint una sèrie de requisits i condicions.

La Federació Valenciana agraïx la gran acollida i participació.

Per: Alfredo Repollés