Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
05/07/19
13 jueces de la FACV ascienden al panel nacional de marcha/13 jutges de la FACV ascendixen al panell nacional de marxa
13 jutges de la FACV ascendixen al panell nacional de marxa

El passat 4 de maig va tindre lloc a València un curs per a jutges que optaven a la incorporació al panell nacional “B” de marxa atlètica. La Federació Espanyola d'Atletisme ha publicat la llista d'aspirants que han aconseguit l'ascens, en ella figuren 13 jutges de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, una xifra que suposa més del 56% d'aptes.

La província d'Alacant és la que més aprovats ha aconseguit, cinc jutges (quatre hòmens i una dona) formaran part d'este panell de jutjament de marxa atlètica, Cristina TorregrosaMarcos Gomis, Alejandro Guzmán, David López i Javier Verdu, a Castelló han sigut quatre els jutges que han aconseguit l'ascens, Pascual Alegre, Miguel Angel Carvajal, Pedro Muñoz i Sergio Rubio, el mateix nombre que en la província de València, en este cas en la llista figuren tres hòmens i una dona, Estefanía Parra, Víctor Cortés, Rafael Cruañes i José Manuel Mateo.

Per: Alfredo Repollés