Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
04/02/19
Abierto el plazo de solicitudes del Circuito de Trail FACV /Obert el termini de sol•licituds del Circuit de Trail FACV
Obert el termini de sol•licituds del Circuit de Trail FACV

La temporada passada la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana incorporava en la seua estructura l'àrea de trail running i adjudicava els primers Campionats Autonòmics De l'especialitat, esta temporada fa un pas mésen la promoció d'esta especialitat amb la creació del I Circuit Autonòmic de Trail.

A fi de donar cabuda a tots els organitzadors de proves de la Comunitat, en esta primera edició la Federació Valenciana ha convocat les bases del circuit amb la possibilitat que les proves interessades puguen sol·licitar la seua inclusió abans del 28 de febrer.

Per a formar part del circuit 2019 la prova haurà de realitzar-se abans del 31 de desembre d'enguany i tindre una distància mínima de 10km amb un desnivell mínim de 300m positius i una distància màxima de 50km amb un desnivell màxim de 2.500m positius. Es tindrà en compte que els recorreguts transcórreguen majorment per terreny tècnic (sendes autoritzades) o pistes forestals, permetent-se que el tram inicial i meta siguen asfaltats.

El circuit oferta com a avantatges ressenyables, descomptes als corredors de un 25% en la quota d'inscripció de la prova, cobertura d'accident per als atletes amb llicència federada 2019 de trail-running RFEA, control de la prova per jutges de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, i trofeus als 3 primers de cada categoria de la classificació final del circuit junt amb un lot de material esportiu. La classificació del circuit servirà per a perfilar la selecció valenciana que participe en el Campionat d'Espanya de Trail RFEA de l'any 2020.

En esta primera edició el circuit comptarà amb quatre categories puntuables, màster, senior, sub23 i sub20, masculines i femenines, i estarà compost per un calendari entre 6 i 8 proves on estiguen representades les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

Per: Alfredo Repollés

LINKS