Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
06/05/20
Aclaración de incidencias sobre la licencia digital/Aclariment d'incidències sobre la llicència digital
Aclariment d'incidències sobre la llicència digital
Durant estos últims dies la Federació Espanyola d'Atletisme (RFEA) ha procedit a l'enviament de les llicències federades autonòmiques i nacionals en format digital. En cas de no haver-se rebut o que continga algun error, detallem el procediment que s'ha de seguir segons la incidència.

1.  No ha arribat la llicència per correu electrònic;  En primer lloc, revisar la carpeta de correu no desitjat, per si s'haguera classificat com SPAM. En segon, excepte incidències puntuals del sistema, podria ser motivat per la falta de foto i/o email en l'Extranet RFEA (SDP).

En este cas, si es tracta d'un atleta independent, entrenador o  jutge,  el federat haurà de posar-se en contacte amb l'àrea de llicències de la FACV (Nati Llora - delegacion.valencia@facv.es) comunicant la incidència i aportant la seua foto (format jpg en mida de carnet, menor de 1MG) i email actualitzat, si fóra el cas. Si és un atleta fitxat per un club, s'haurà de posar en contacte amb el club perquè realitze els ajustos oportuns en SDP.

2.  S'ha rebut la llicència però alguna dada personal no és correcte:
Si es tracta d'una llicència Autonòmica: Posar-se en contacte amb l'àrea de llicències de la FACV (Nati Llora - delegacion.valencia@facv.es) sol·licitant la modificació de les seues dades personals. Serà necessari  identificar-se amb nom, cognoms i DNI (adjuntar una còpia del DNI) i indicar la dada que cal modificar.

Si es tracta d'una llicència Nacional: Posar-se en contacte amb l'àrea de llicències de la RFEA (Álvaro Torres - atorres@rfea.es) sol·licitant la modificació de les seues dades personals. Serà necessari  identificar-se amb nom, cognoms i DNI (adjuntar una còpia del DNI) i indicar la dada que cal modificar.

3.- Tinc un email i/o foto incorrecta:
En el cas de llicència Autonòmica: Si tracta d'un atleta independent, entrenador o jutge, el federat haurà de posar-se en contacte amb l'àrea de llicències de la FACV (Nati Llora - delegacion.valencia@facv.es), identificant-se i comunicant la incidència, aportant la seua foto (format jpg i en mida de carnet, menor de 1MG) i email actualitzat, si fóra el cas.
Si és un atleta fitxat per un club, s'haurà de posar en contacte amb el club perquè realitze els ajustos oportuns en SDP, i posteriorment el club haurà de comunicar-ho a l'àrea de llicències de la FACV (Nati Nati Llora - delegacion.valencia@facv.es).

En el cas de llicència Nacional: Si tracta d'un atleta independent, entrenador o jutge, el federat haurà de posar-se en contacte amb l'àrea de llicències de la FACV (Nati Llora - delegacion.valencia@facv.es), identificant-se i comunicant la incidència, aportant la seua foto (format jpg i en mida de carnet, menor de 1MG) i email actualitzat, si fóra el cas.
Si és un atleta fitxat per un club, s'haurà de posar en contacte amb el club perquè realitze els ajustos oportuns en SDP, i posteriorment el club haurà de comunicar-ho a l'àrea de llicències de la RFEA (Álvaro Torres - atorres@rfea.es).

4.- No apareix l'entrenador en la llicència: En la llicència està previst que apareguen els entrenadors amb llicència activa.
En el cas de llicència Autonòmica: Si tracta d'un atleta independent, el federat haurà de posar-se en contacte amb l'àrea de llicències de la FACV (Nati Llora - delegacion.valencia@facv.es), identificant-se i comunicant les dades del seu entrenador.
Si és un atleta fitxat per un club, s'haurà de posar en contacte amb el club perquè realitze els ajustos oportuns en SDP, i posteriorment el club haurà de comunicar-ho a l'àrea de llicències de la FACV (Nati Llora - delegacion.valencia@facv.es).

En el cas de llicència Nacional: Si tracta d'un atleta independent, el federat haurà de posar-se en contacte amb l'àrea de llicències de la FACV (Nati Llora - delegacion.valencia@facv.es), identificant-se i comunicant les dades del seu entrenador.
Si és un atleta fitxat per un club, s'haurà de posar en contacte amb el club perquè realitze els ajustos oportuns en SDP, i posteriorment el club haurà de comunicar-ho a l'àrea de llicències de la RFEA (Álvaro Torres - atorres@rfea.es).

5.-  S'ha rebut una llicència d'una altra persona: Sàrria necessari comunicar-ho a l'àrea de llicències de la RFEA (Álvaro Torres - atorres@rfea.es), i procedir a l'eliminat del correu i dades rebudes.

Una vegada esmenades les incidències i realitzada la comunicació de les mateixes a la RFEA i/o FACV, la Federació Espanyola procedirà a l'enviament de la llicència digital en un termini aproximat de 7 dies.
LINKS