Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
05/03/19
Alejandro Noguera y Gema Martí, en la Copa de Europa de Lanzamientos/Alejandro Noguera i Gema Martí, en la Copa d'Europa de Llançaments
Alejandro Noguera i Gema Martí, en la Copa d'Europa de Llançaments

Dos llançadors de la Comunitat Valenciana acudixen este cap de setmana (9 i 10 de març) a la localitat eslovaca de Samorin per a prendre part en la Copa d'Europa de Llançaments que enfrontarà als millors especialistes del vell continent de la temporada hivernal.

En llançament de pes participarà l'alacantí Alejandro Noguera del CA Platges de Castelló, bronze en el nacional absolut d'Antequera amb 18,87m, rècord absolut de la Comunitat Valenciana, i en martell la gandiana Gema Martí del FC Barcelona, que acudix a la cita continental després dels èxits aconseguits en els campionats d'Espanya hivernals de llançaments llargs, or en categoria sub20 a Castelló amb una marca de 60,61m, establint una nova rècord autonòmica, i bronze en l'absolut de Jaén.

La primera edició d'este campionat es remunta a l'any 2001 a Niça (França), en aquell llavors sota la denominació de Challenge Europea, en 2005 va adquirir el títol de Copa d'Europa, i fins a la data s'han celebrat 18 edicions.

Per: Alfredo Repollés

LINKS
VIDEOS / AUDIOS
Streaming