Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
07/03/18
Antequera repartirá las medallas nacionales sub18/Antequera repartirà les medalles nacionals sub18
Antequera repartirà les medalles nacionals sub18

Este pròxim cap de setmana la pista coberta d'Antequera serà el lloc en què els sub18 posen punt final a la seua temporada baix sostre. La pista andalusa ha acollit des de la seua inauguració una gran quantitat de competicions nacionals de primer nivell, des de categoría absoluta passant per diferents franges d'edat en categoríes inferiors. En esta ocasió seràn els sub18 els que repartisquen les medalles als millors en esta competició que despedirà la temporada d'hivern. 


Són molts els atletes de la Comunitat Valenciana els que figuren com inscrits a este campionat. Un total de 91 noms, alguns inclús doblegant proves, seràn els que representen tant a la FACV com als seus respectius equips. Amb 58 participacions en categoría masculina i 33 en la femenina la nostra comunitat tornarà a ser una de les més representades en un Campionat d'Espanya. Caldrà estar atents al que donen de si estos atletes. Il·lusió no els falta i eixe és el primer pas per a créixer en el món de la competició.

Per: Carlos Domingo

LINKS