ACCEPTAR
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
26/04/21
Antonio Martínez, medalla de bronce en el Campeonato de España de trail running/Antonio Martínez, medalla de bronze en el Campionat d'Espanya de trail *running
Antonio Martínez, medalla de bronze en el Campionat d'Espanya de trail *running

El CD Metaesport aconsegueix el segon lloc per equips

Laura Domene i Ferran Belda acaben tercers en la categoria sub23

L'alacantí Antonio Martínez (Marathon Crevillent), un dels grans especialistes en carreres de muntanya de la Comunitat Valenciana, va aconseguir traure el màxim profit a un circuit molt poc favorable i va aconseguir la medalla de bronze en el Campionat d'Espanya de trail running celebrat en Liencres (Cantàbria).

L'atleta d'Onil, sempre molt calculador, no va eixir en el grup de cap, però després va anar remuntant posicions fins a acabar en una meritòria tercera posició, a deu segons de la plata, que se la va emportar el murcià Alejandro García (Atletisme Crevillent), i a 49 segons de Jan Margarit (CA Granollers), que va ser el campió amb un temps de 1h02:26.

En la categoria sub23, el valencià Ferran Belda (CD Metaesport) va aconseguir una altra medalla de bronze. Rubén Bellovi (Platges de Castelló) va acabar cinqué, el seu company d'equip Óscar Bou, seté, i Jaume Albaráñez (Metaesport), nové.

En dones, el CD Metaesport, dirigit per Antonio Montoya, va aconseguir el segon lloc en el Campionat d'Espanya que va dominar el Bilbao Atletisme. La millor de les valencianes va ser Júlia Font, que va acabar onzena i va entrar al costat de la seua companya del Metaesport Laura Domene, que va ser dotzena i medalla de bronze en la categoria sub23. La millor de l'equip va ser la soriana Yolanda Martín, que va entrar segona.

Mario Álvarez (Platges de Castelló), cinqué, va ser el millor valencià en la carrera sub20 i Ignacio Cardona (Llebeig) es va emportar la medalla de plata en la categoria Màster 45.