Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
18/09/19
Llega Emprén Esport 2020/Arriba Emprén Esport 2020
Arriba Emprén Esport 2020

El Diari esportiu Marca I la Fundació Trinidad Alfonso, entitat presidida per Juan Roig, llancen la sexta edició del programa Emprén Esport, iniciativa encaminada a fomentar l' emprenedoria esportiu en la Comunitat Valenciana i detectar el talent empresarial en l'àmbit de l'esport.

Com en anys anteriors el projecte compta amb premis de 25.000 I 12.000 euros en les seues cinc categories, “Esdeveniment esportiu”, per a esdeveniments originals i atractius, i que reunisquen una alta participació, “Esport Base”, destinat a programes que impulsen l'esport entre la població més jove i contribuïsquen a detectar nous talents, “Esport Adaptat”, encaminat a iniciatives que estimulen la pràctica esportiva entre persones amb alguna discapacitat, “Comunitat de l'Esport – Esport Turístic”, per a aquells esdeveniments que consoliden a la Comunitat Valenciana com un focus d'atracció que combine esport i turisme, i “l'Alqueria del Basket”, destinat a projectes vinculats amb la pràctica, promoció i desenrotllament del bàsquet, i que contribuïsquen a la visibilitat i posicionament de la dita instal·lació.

El termini de presentació de candidatures es va obrir el dilluns 16 de setembre i finalitzarà a les 17 hores del divendres 11 d'octubre, tota la informació està disponible en la web del programa.

Per: Alfredo Repollés

LINKS