Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
01/03/18
Llega el Campeonato de España Sub20/Arriba el Campionat d'Espanya Sub20
Arriba el Campionat d'Espanya Sub20
La nova pista coberta d'Ourense es posa de llarg este cap de setmana per a albergar el XLIII Campionat d'Espanya Sub20, que es disputa en tres jornades, dissabte (matí i vesprada) i  diumenge (matí), amb una inscripció que supera els 550 atletes, 53 de la Comunitat Valenciana, 31 xics i 22 xiques.

Setze  atletes de la FACV partixen amb opcions de pujar al podi, la prova de 60m tanques serà un mà a mà entre els dos atletes més destacats del moment, Luis Salort (7.69) i Enrique Llopis (7.89), ambdós en les files del club gandià Córrer el Garbi i entrenats per Toni Puig, una prova el podi de la qual pot estar copat per la Comunitat Valenciana, perquè la tercera millor marca (7.90) pertany a Kevin Sánchez del Platges de Castelló.  

En 60m lluitarà per medalla la velocista d'Orihuela Carmen Marco que vist els colors del València Esports (7.49) i en el doble hectòmetre ho farà Juan González del Platges de Castelló (21.80), mentres que en 3000m destaca el fondista marroquí Faysal Hachad en les files verd-i-negres (8:20.29) i l'atleta de Catral Marina Grau del club d'atletisme Dolores (10:12.81).

El salt d'alçada està dominat per dos atletes de la Comunitat, Pablo López del CA Torrent (2.16), el pupil de Miguel Angel Villaba ve de véncer en la recent encontre internacional de Minsk, i Claudia Conte del Platges de Castelló, que entrena a l'ordenes d'Alba Miralles i que acudix a este nacional després de botar 1.77 en la citat encontre, el castellonenc també prendrà part en salt de llargada (5.65).

La prova de pes es decidirà entre dos llançadors de la factoria de Juan Vicente Escolano, ambdós del club Córrer el Garbi, parlem de Víctor Faus (17.51) i Ruben Mayor (16.69).

També partix amb opcions de pujar al podi en perxa Alicia Jaut del València Esports (3.80), en bots destaquen en la llista d'inscrits, Alberto de Oliveira del CA Sant Joan en llargada (6.92) i triple (15.04) i Laura Odeni del Platges de Castelló en triple (11.89).

En proves combinades dos atletes opten a medalla, en heptathlon el castellonenc Oscar Andrés del Platges de Castelló (4717 punts) i en pentathlon l'onlinenca Sara Navarro del Centre Esportiu Colivenc (3260 punts).

Per: Alfredo Repollés
LINKS