Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
12/06/19
Llega el Trofeo Nacional ‘Nocturna de Gandia’/Arriba el Trofeu Nacional ‘Nocturna de Gandia'
Arriba el Trofeu Nacional ‘Nocturna de Gandia'

Queda una setmana perquè el poliesportiu municipal de Gandia vista les seues millors gales amb motiu de la celebració del Trofeu Nacional d'Atletisme ‘Nocturna de Gandia' que tindrà lloc dimecres que ve (19 de juny) a partir de les huit de la vesprada, organitzat pel CA Gandia.

Tres hores del millor atletisme en una pista que ha sigut talismà per a l'obtenció de bons registres al llarg de la seua història, previ al començament del programa d'elit es disputaran quatre carreres per als més jóvens, a les 19:30 hores un 600m sub16 femení, seguit del masculí,  a continuació es realitzarà un 300m sub16 en xiques i xics.

La reunió nacional donarà començament a les 20 hores amb tres proves simultànies, el doble hectòmetre femení, el triple salt i llançament de disc masculí, el punt final a la jornada el posarà el 110m tanques masculí a les 22:50 hores.

En esta primera edició l'organització ha establit premis per als primers classificats en cada una de les proves del programa oficial, el vencedor rebrà 200 euros, el segon classificat 150 i el tercer 100, havent de superar la marca els 750 punts per taula IAAF.

Les inscripcions romandran obertes fins a les 16 hores del divendres (14 de juny) en l'extranet de la Federació Espanyola d'Atletisme.

Per: Alfredo Repollés

LINKS