federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
09/06/19
Balance positivo  en el nacional de 10Km/
Els clubs i atletes de la Comunitat Valenciana van firmar una gran actuació en el Campionat d'Espanya de 10Km en ruta celebrat ahir (dissabte 8 de juny) en la localitat navarresa de Tudela, on es van congregar els millors especialistes en esta distància. Tres medalles a títol individual (un or, una plata i un bronze) i una copa d'Espanya per clubs ha sigut el balanç d'esta onzena edició.

En la carrera absoluta Alberto López del CA Carnicas Serrano es va penjar el bronze amb un temps de 30:33, en esta categoria el club de Paterna va aconseguir la plata per equips amb 1h 33:54 amb l'actuació d'Octavio Sanchís 9é (31:33), el valencià va ser 4t en la classificació màster M35 Alberto Romero 11é (31:48).

La fondista Francisca Tarraga del CA Camisetes Econòmiques Elda va pujar al màxim alt del podi amb la seua flamant medalla d'or en categoria F55 amb un registre de 47:12, i el valencià José Mocholí del Catarroja Unió Esportiva es va proclamar subcampió d'Espanya en categoria M70 un crono de 44:06.

La castellonenca Ester Clausell va millorar el seu marca de la temporada amb un temps de 43:43, 9a en la categoria màster F45, pujant al primer caixó del podi per equips F40 amb el CA Bathco Running Team (2h 04:51). En la prova absoluta Raquel Landín va ser 39a amb 40:10, bronze per clubs amb el CA Añares-Rioja (1h 52:34).

Per: Alfredo Repollés