Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
05/03/19
Cáceres otorga los títulos de campo a través /Càceres atorga els títols de camp a través
Càceres atorga els títols de camp a través

La Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana desplaça a Càceres a 39 dels seus millors especialistes en camp a través, 18 dones i 21 hòmens, per a participar en el campionat d'Espanya que se celebra este diumenge en el circuit situat en el complex esportiu “El Cuartillo”.

Este nacional complix 101 anys d'història, en esta ocasió reunirà a més de 600 dels millors atletes en esta disciplina, que representaran a les seues respectives federacions autonòmiques en les tres categories en joc, sub20, sub23 i absoluta.

Càceres, compta amb gran experiència en estes cites, ha organitzat este nacional en 1992 i 2007, i campionats d'Espanya per clubs en tres ocasions (2004, 2009 i 2015), enguany serà decisiu per a perfilar la selecció espanyola que acudisca al 43é Campionat del món de Camp a Través que es disputarà en la ciutat danesa d'Aarhus el pròxim 30 de març.

El primer sextet a entrar en acció (10:30h) serà el sub20 femení que recorreran una distància de 6.000m, està format per Carolina Aicart (CA Platges de Castelló), Andrea Álvarez (CA Platges de Castelló), Alicia Abalos (València Esports), Violeta Lopez (Joventut Atlètica d'Elx), Inmaculada Llorca (CA Vall d'Albaida Stock Logistic) i Elena Ramos (CA Silla).

Trenta minuts després s'alineara en el caixó d'eixida l'equip sub20 masculí que realitzaran 8.000m, està compost per Cristian Sanchez (CA Crevillent), Miguel Baidal (CA Crevillent), Enrique Estarlich (CA Silla), Sergio Alfonso (CA Crevillent), Fernando Moya (CA Tragamillas) i Iván Lopez (CA Sant Joan).

Els següents a competir seran els atletes sub23 (11:35h) que completaran un total de 10.000m, el conjunt de la Comunitat està integrat per Ferran Belda (CD Metaesport), Luis Salvador (CA Platges de Castelló), Hamza Ardjoun (CA Alacant), Hamza Chetoui (CA Apol-Ana), David Gomez (CA Silla) i Jaume Albarañez (CD Metaesport).

A continuació (12:20h) sobre la distància de 10.000m participaran dos categories, la selecció absoluta, composta per Lorena Rodríguez (CA Alcoi), Maria Ureña (CA Platges de Castelló), Raquel Landin (CA Añares-Rioja), Julia Font (Ekuon Sport Team), Yesica Mes (CA Alacant) i Mª Jose Casinos (CA Safor Delikia Sport), i la selecció sub23, on la FACV alinea, Andrea Abad (CA Safor Delikia Sport), Alexa Gimenez (CA Xàtiva), Eva Mª del Valle (CA Camisetes Econòmiques Elda), Maria Gil (CA Silla), Mullunesh Porteiro (SG Pontevedra) i Vanessa Romero (CD Metaesport).

Tancarà la matinal (13:10h) els 10.000m en categoria absoluta masculina, que comptaran amb la presència d'Abderrahman El Khayami (CA Platges de Castelló), Andreu Blanes (CA Carnicas Serrano), Jose Ignacio Gimenez (CA Fent Cami Mislata), Miguel A. Barzola (CA Alacant), Edison Castellano (CD Metaesport), Ruben Requena (CA Apol-Ana), Mohamed Stitou (Delta València CA), Diego Polo (CD Metaesport) i Santiago Navarro (CA Camisetes Econòmiques Elda).

Els quatre clubs que més atletes aporten al combinat de la Comunitat són, CA Platges de Castelló (5), CD Metaesport (5), CA Silla (4), CA Alacant (3) i CA Crevillent (3).

L'expedició valenciana part cap a terres extremenyes este divendres, al capdavant de la mateixa es troba José Ortuño, responsable de camp a través de la Federació Valenciana, completen l'equip tècnic dos entrenadors, Manolo Ripollés i Antonio Montoya, i el jutge Ricardo González, que assistirà a la selecció en les qüestions reglamentàries.

Per: Alfredo Repollés

VIDEOS / AUDIOS
Streaming