Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
30/11/18
Calendario del fin de semana/Calendari del cap de setmana
Calendari del cap de setmana

El mes de desembre comença a lo gran. La Marató de València Trinidad Alfonso EDP i el 10k València Trinidad Alfonso que es disputa de forma paral·lela són les dos grans proves del cap de setmana i les dos es disputen el diumenge dia 2. La més llarga d'elles du diverses temporades sent reconeguda com a millor prova d'Espanya en la seua distància i lluïx el reconeixement d'Etiqueta Or IAAF. La segona d'elles estrena Etiqueta Bronze IAAF este pròxim diumenge i entre les dos sumaràn més de 30.500 inscrits corrent pels carrers de la ja coneguda com a Ciutat del Running. A més la marató serà una temporada més Campionat Autonòmic de la distància.


Però estes proves no són les úniques programades per a este cap de setmana. Demà dissabte hi ha quatre proves al calendari FACV repartides en les tres províncies. A Elda es disputen el II Control Delegació d'Alacant PC i el III Control de la mateixa delegació JECV PC en categoría Sub12. A Castelló tindrà lloc la 2ª jornada del Campionat Provincial individual a les categoríes Sub12, Sub14 i Sub16 de JECV. I finalment a València s'organitza el Campionat Provincial individual Sub14 JECV.


El diumenge, més enllà de la Marató i 10k a disputar a València, tindrà lloc la 4ª prova puntuable del Circuit Autonòmic de camp a través amb el Cross d'Alzira. Esta competició comptarà amb totes les categoríes habituals inclosa la prova reservada a corredors populars no federats.

Per: Carlos Domingo

LINKS