Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
12/02/19
Campaña de voluntariado Campeonato de España Sub18/Campanya de voluntariat Campionat d'Espanya Sub18
Campanya de voluntariat Campionat d'Espanya Sub18

De cara a l'organització del Campionat d'Espanya Sub18 Que se celebrarà el 9 i 10 de març en les pistes d'atletisme del Velòdrom Lluís Puig, la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana ha iniciat la campanya de captació de voluntariat per a col·laborar en l'esdeveniment.

Una oportunitat única per a conéixer els amagatalls d'esta instal·lació i d'un campionat d'Espanya d'atletisme, els voluntaris que acudisquen a la cita, realitzaran labors en diferents àrees organitzatives, grup de cistelles, muntatge, assistència en pista, enllaços i confirmacions.

El programa de proves es desenrotllarà en tres jornades, dissabte matí (10:00 a 13:30) i vesprada (17:00 a 21:10) i diumenge matí (10:00 a 13:20), si bé algunes tasques de preparació es duran a terme el divendres a la vesprada.

Els interessats han d'omplir abans el 27 de febrer les dades del  formulari d'inscripció  publicat en la web de la Federació Valenciana d'Atletisme. Per a qualsevol dubte o aclariment poden dirigir-se a l'Àrea Tècnica de la FACV (Tel. 96 385 95 08 - Extensió núm. 12).

Per: Alfredo Repollés

LINKS