Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
29/12/17
Campeonato de España Valencia 2018, empieza la cuenta atrás/Campionat d'Espanya Valencia 2018, comença el compte arrere
Campionat d'Espanya Valencia 2018, comença el compte arrere

L'any 2017 està arribant al seu fi i és hora de fer una ullada al que vindrà en 2018. Seràn moltes les competicions, campionats provincials, autonòmics, nacionals i internacionals que ens faràn disfrutar un any més del millor atletisme a la Comunitat Valenciana.


Tots tindràn el seu espai però en este divendres 29 de desembre falten 50 díes per al començament del Campionat d'Espanya absolut de pista coberta que acollirà València. El cap de setmana del 17 i 18 de febrer el Palau Velòdrom Lluis Puig es tornarà a vestir de gala per a albergar novament la màxima competició nacional individual. Tant la RFEA com la FACV estàn treballant a consciència perquè este esdeveniment siga un èxit d'assistència i resultats a l'altura del que mereixen tant esta competició com la capital valenciana. Per eixe motiu en pròximes dates se n'aniran coneixent detalls del que segur serà un Campionat d'Espanya espectacular.


Per a commemorar este día d'inici del compte arrere ja es pot anunciar la data d'obertura de venda d'entrades. Així el pròxim dilluns 8 de gener s'obrirà el termini per a adquirir les localitats del que segur serà un gran campionat. Estos dos díes de competició tindràn molts atractius individuals, lluites esportives sobre la pista amb els millors atletes del país jugant-se les places de podi i els títols, però també serà una oportunitat d'or perquè els millors busquen la seua plaça en l'equip que defendrà a Espanya en el Campionat del Món baix sostre de Birmingham. El mundial es disputarà els díes 2, 3 i 4 de març en esta ciutat britànica i no seràn pocs els que esgotaràn les seues opcions per a entrar en el grup de triats. Per a viatjar a Anglaterra necessitaràn marques mínimes i com sempre València podría ser la seua pista talismà.

Per: Carlos Domingo