Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
15/12/17
Castellón será sede de la Copa de Europa de clubes Sub20/Castelló serà seu de la Copa d'Europa de clubs Sub20
Castelló serà seu de la Copa d'Europa de clubs Sub20

El passat día 11 de desembre el Comité Executiu d'European Athletics reunit a Lausana va decidir que la pròxima edició de la Copa d'Europa de clubs Sub20 2018 es disputarà a Castelló. Així el 15 de setembre del pròxim any la pista del Poliesportiu Municipal Gaetà Huguet tornarà a guarnir-se per quinta vegada per al major esdeveniment continental per equips en esta categoría tant en hòmens com en dones.


Amb els antecedents de 2006 -en este cas es va organitzar la Final B-, 2011, 2014 i 2016, i amb tres títols en les seues vitrines (2010, 2011 i 2015) , el CA Platges de Castelló podrà tornar a competir front al seu públic. El conjunt verd-i-negre és el vigent campió d'Espanya de la categoría tant en hòmens com en dones i així tractarà d'assaltar els llocs de podi en els dos sexes en una competició que mesura als huit millors equips d'Europa.

Per: Carlos Domingo
Foto: CA Platges de Castelló

LINKS