FITXA NOTÍCIA
08/04/19
Checa y Sieres baten los records de la 10K Dupont Silla/Checa i Sieres baten els rècords de la 10K Dupont Silla
Checa i Sieres baten els rècords de la 10K Dupont Silla

Dos atletes de la Comunitat Valenciana, Isabel Checa (CA Silla) i Agustín Sieres (CA Carnicas Serrano), s'han proclamat campions de la sexta edició de la 10K Dupont Silla celebrada dissabte passat, on prop de 900 atletes van completar els 10.000m homologats d'esta prova inclosa en el Circuit Solidari El Corte Inglés  Parc Natural L´Albufera, organitzada pel club d'atletisme Silla, en col·laboració amb l'Ajuntament de la localitat i l'empresa Dupont.

Ambdós fondistes van batre els rècords de la prova, Checa va revalidar la victòria parant el crono en 34:49, millorant la seua pròpia rècord (36:01) establida en la passada edició, i Sieres va realitzar un temps de 31:20, rebaixant en 11 segons l'anterior rècord en poder de Sergio López (CA Silla).

El podi femení es va completar amb la presència de Lucía Alberola del CA Safor Delikia Sport, segona classificada amb 37:32, i Marta Cambra, tercera amb 40:26, mentres que en categoria masculina el segon lloc va ser per a Alejandro Sansabas del CA Carnicas Serrano amb un temps de 31:22, i en tercer lloc va entrar Alejandro Tormo amb 31:33.

Per: Alfredo Repollés