Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
05/07/19
Cinco valencianos en competiciones europeas/Cinc valencians en competicions europees
Cinc valencians en competicions europees

Se'ns presenta un intens cap de setmana atlètic, a les cites nacionals hem de sumar dos continentals que tindran presència d'atletes de la Comunitat Valenciana, tres dones i dos hòmens.

La primera d'elles és una clàssica del calendari, la Copa d'Europa de proves combinades (6 i 7 de juliol), especialitat on els valencians sempre han destacat, en esta ocasió el 50% del combinat espanyol és del CA Platges de Castelló i té fitxa per la Federació Valenciana.

Enguany té un valor afegit, atés que serà l'última ocasió en què es puga participar, la Federació Europea d'Atletisme ha decidit suprimir-la de l'agenda oficial. En esta 34a edició, Espanya competix en la Súper Lliga, junt amb França, Gran Bretanya, Suïssa, Països Baixos, Bielorússia, Estònia i Ucraïna.

La Copa es disputa en terres ucraïneses, fins a la ciutat de Lutsk es desplaça l'expedició espanyola capitanejada per l'actual campió d'Europa indoor, Jorge Ureña (CA Platges de Castelló), junt amb l'onilenc  competirà en decatló el seu company de files el valencià Pablo Trescoli. Com a oficial d'equip acudix José Antonio Ureña, entrenador i pare de Jorge.

Al capdavant del conjunt femení es troba la plusmarquista nacional, Carmen Ramos (CA Platges de Castelló), junt amb ella participarà en heptathlon la seua companya d'equip, el castellonenca Bárbara Hernando.

El diumenge (7 de juliol), a més de 1.800 quilòmetres de distància, concretament en la localitat suïssa de Zermatt, tindrà lloc el Campionat d'Europa de carreres de muntanya, on participarà  Julia Font (CA Ekunon Sport Team).  La castellonenca competirà en un entorn escarpat dels Alps als peus del Matterhorn (La muntanya Cervina), en un circuit de gran bellesa, el tir de eixida del qual tindrà lloc a les 10:15 hores.

L'expedició també compta amb presència valenciana, en el quadro tècnic de la selecció figura Antonio Montoya, entrenador de Julia i responsable de Trail del Comité Tècnic de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana.

Per: Alfredo Repollés


l Matterhorn (El monte Cervino), en un circuito de gran belleza, cuyo tiro de salida tendrá lugar a las 10:15 horas.

La expedición también cuenta con presencia valenciana, en el cuadro técnico de la selección figura Antonio Montoya, entrenador de Julia y responsable de Trail del Comité Técnico de la Federación de Atletismo de la Comunidad Valenciana.

Por: Alfredo Repollés
LINKS