Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
02/01/18
Con cuatro equipos a por la reconquista de la Copa/Amb quatre equips a per la reconquista de la Copa
Amb quatre equips a per la reconquista de la Copa

El pròxim 27 de gener València acollirà per 19ª ocasió la Copa de SSMM el Rei i la Reina. En el Palau Velòdrom Lluis Puig es mesuraràn els huit millors clubs en hòmens i els huit millors clubs femenins d'Espanya per a lluitar pels títols en els dos sexes. En la passada edició de 2017 el FC Barcelona va aconseguir el primer doblet de la seua història en esta competició deixant als clubs de la Comunitat Valenciana molt prop del primer lloc. En esta ocasió tant CA València Esports en dones com el CA Platges de Castelló en masculí i femení tractaràn de recuperar els ceptres d'este campionat. A l'equació se li sumarà el CA Fent Camí de Mislata en categoria masculina que la passada edició pujà al tercer escaló del podi.


En lo que a palmarés respecta tant les valencianes com els castellonencs ja saben lo que és guanyar. De fet el CA València Esports compta amb 24 copes en les seues vitrines (23 en dones i 1 en hòmens), i el CA Platges de Castelló suma quatre en l'històric d'esta competició.

Per: Carlos Domingo


 

LINKS