Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
19/06/16
Cuarto puesto que sabe a podio en Alcobendas/Quart lloc que sap a podi en Alcobendas
Quart lloc que sap a podi en Alcobendas

La pista d'Alcobendas sigué testimoni en el día d'ahir del Campionat d'Espanya per Federacions Autonòmiques. A la cita la selecció de la Comunitat Valenciana arribava amb clares opcions de lluitar pels llocs de podi, com finalment així va ser.


Els atletes del conjunt taronja arribaren a la primera jornada amb intenció de recórrer bona part del camí que els podría portar a acabar entre les tres millors autonomíes. La jornada de dissabte pel matí es saldà amb el triomf de Cristina Ferrando en el salt d'altura amb 1,84 i una regularitat en les 13 proves que permeté arribar a la parada de mig día en tercera posició. Per dalt Catalunya i la Comunitat de Madrid pareixíen inabastables. La lluita pareixia servida amb Galícia, Andalucía... però sobretot Castella i Lleó.


La vesprada anà transcorreguent amb una igualtat manifesta entre els aspirants a la tercera plaça. Galícia i Andalusia pareixía que es començaven a despenjar i durant tota la vesprada les posicions anaren intercanviant-se entre castella-lleonesos i valencians. Finalment el bronze anà a terres castellanes i la Comunitat Valenciana sigué quarta. Una quarta posició que sap a podi ja que millora ostensiblement la classificació aconseguida en la passada temporada 2015 en les pistes de Les Mestas a Gijón. Una sèptima posició en terres asturianes que esta temporada s'ha superat amb claredat. A més en el pla individual s’aconseguiren dos rècords autonòmics. Al matí l'alacantí Luis Manuel Corchete superà el de 5km marxa en pista que en poder d’Ignacio Aledo (19:46.65, 2004) deixant-ho en 19:43.00. Per la seua banda la fondista Carla Masip millorà el seu propi rècord júnior de 1.500ml (4:32.24, 2015) per a deixar-lo en 4:31.46.


Amb una renda d'un triomf, sis segons llocs, tres tercers, i una gran regularitat en els llocs davanters en pràcticament totes les proves, els tècnics i atletes del conjunt taronja emprengueren el viatge de tornada a casa amb la sensació d'haver fet un bon treball.

Per: Carlos Domingo

LINKS