Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
05/09/19
Cursa Serra d’Orpesa, segunda prueba del Circuito Trail Running/Cursa Serra d'Orpesa, segona prova del Circuit Trail Running
Cursa Serra d'Orpesa, segona prova del Circuit Trail Running

El pròxim 15 de setembre reprén la seua activitat el Circuit Autonòmic de Trail Running de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana amb la celebració de la seua segona prova puntuable, la Cursa Serra d'Orpesa, la prova donarà començament a les 8 del matí, discorre per pistes forestals i sendes locals del terme castellonenc amb una distància de 16,5km, el recorregut compta amb un desnivell positiu de 565 metres i acumulat d'1.130 metres, amb una altura màxima de 400 metres.

Esta primera edició del circuit està formada per set proves, quatre en terres castellonenques, dos en la província de València i una a Alacant. Es puntuen quatre categories en hòmens i dones, Màster (des del dia que complisquen 35 anys), Senior (nascuts/des en 1996 fins a la categoria màster), Sub23 (nascuts/des en els anys 1997, 1998 i 1999) i Sub20 (nascuts/des en 2000 i 2001).

El circuit va començar el seu camí el passat 1 de juny, després de la cita orpesina serà el torn del Riba-roja Trails que està previst el 6 d'octubre, amb una doble competició, la primera sobre la distància de 10 quilòmetres, que serà al seu torn Campionat Autonòmic, i la segona amb un total de 21 quilòmetres.

Una iniciativa amb importants avantatges per a organitzadors i participants, entre elles, descomptes del 25% en la quota d'inscripció de cada una de les proves i cobertura d'accident per als atletes amb llicència federada 2019 trail running RFEA, totes les carreres compten amb control de jutges de la Federació Valenciana d'Atletisme, que validaran els resultats oficials.

La FACV atorga trofeus als 3 primers de cada categoria de la classificació final del circuit junt amb un lot de material esportiu. El lloc en el rànquing també serà decisiu per a perfilar la selecció valenciana que participe en el Campionat d'Espanya de Trail RFEA de l'any 2020.

Per: Alfredo Repollés

LINKS