Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
06/09/20
Cursos de monitor y entrenador/Cursos de monitor i entrenador
Cursos de monitor i entrenador
AMPLIADA LA MATRICULACIÓ fins al 8 d'octubre- ULTIMES PLACES
La Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana,en col·laboració amb la Federació Espanyola d'Atletisme i els respectius ajuntaments ha convocat en les seues tres províncies cursos en les modalitats de monitor nacional, entrenador de club (nivell II) i entrenador nacional (1a fase).

La convocatòria per al Nivell I, monitor nacional d'atletisme, seria per a les tres províncies. Per al curs d'entrenador de club, nivell II, seria per a les províncies d'Alacant i València (Sagunt) , i, per ultime, per al curs d'entrenador nacional (1a fase) , nivell III, s'impartiria a Sagunt.

La modalitat on line s'aplicaria per a les assignatures del bloc comú, i també per a la part teòrica de les assignatures del bloc específic. Quedant únicament com a classes presencials les pràctiques de cada una de les assignatures del bloc específic, la qual cosa reduïx en gran manera l'assistència presencial al curs, desenrotllant-se en caps de setmana.


- El nivell I, corresponent al curs de Monitor Nacional d'Atletisme s'impartiria en les localitats de Sagunt, Castelló i Alacant. La duració del curs és de 400 hores (130 lectives) , i entre els objectius cal destacar la competència de dominar les tècniques bàsiques en atletisme per al desenrotllament de les tasques d'iniciació a l'esport, concretar la sessió d'ensenyança-aprenentatge adequant-se al grup i les condicions materials, i intervindre en l'organització i desenrotllament tècnic de competicions.

- El nivell II, corresponent al curs d'Entrenador de Club (nivell II) es realitzaria en dos seus, Alacant i Sagunt, desenrotllant-se en caps de setmana, amb una duració total de 480 hores (280 lectives) , podent-se realitzar la matrícula fins al dimarts 2 d'octubre. El pla d'estudi s'estructura en dos grups de matèries, el bloc general, compost per les assignatures de caràcter científic, i el bloc específic d'atletisme que està format per aquelles matèries relacionades amb els aspectes científics, tècnics, tàctics i reglamentaris d'este esport.

Per a més informació, consultar les bases de les convocatòries o posar-se en contacte amb la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana (Tel. 96 385 95 08 – extensió 14 / areatecnica@facv.es).