Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
06/03/18
Diez metales en el Nacional Sub20 bajo techo/Deu metalls en el Nacional Sub20 baix sostre
Deu metalls en el Nacional Sub20 baix sostre
La 45a edició del Campionat d'Espanya Sub20 celebrada el passat cap de setmana en  Ourense ha conclòs amb un balanç de 10 medalles (3 ors i 7 plates) per als atletes de la Comunitat Valenciana, que ha finalitzat quarta en el rànquing per federacions amb 106,5 punts.

En la prova de 60m tanques es va imposar Kevin Sánchez del Platges de Castelló amb 7.77, establint el seu millor marca de la temporada, i en pes es van complir els pronòstics, els llançadors del club Córrer el Garbi de Gandia van copar el podi, Víctor Faus, or amb 17,34 i Ruben Mayor, plata amb 17,22 (MMT).

El tercer títol va vindre de la mà de la saltadora d'altura del Platges de Castelló Claudia Conte, que va realitzar el seu millor registre de l'any al superar el llistó situat en 1,80, el castellonenc també va pujar al podi en llargada finalitzant segona amb 5,67 (MMT), en categoria masculina Pablo López del CA Torrent es va penjar la plata en alçada amb un salt de 2,06.

La velocista del València Esports Carmen Marco es va fer amb el subcampionat en els 60m amb un temps 7.53, i en el doble hectòmetre va fer el mateix Juan González del Platges de Castelló amb 21.64.

L'alacantí Javier Mirón del CA Teixereta es va penjar la plata en la final de 800m amb un crono d'1:51.85 (MMT), mateix metall que va aconseguir l'onlinenca Sara Navarro del Centre Esportiu Colivenc en pentatló al totalitzar 3.469 punts  (MMT).

El club més llorejat del campionat va ser el Platges de Castelló amb 8 metalls (4 ors, 3 plates i 1 bronze), li van seguir, Córrer el Garbi 9é amb 1 or i 1 plata, i València Esports 20é amb 2 plates.

Per: Alfredo Repollés
LINKS