Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
03/10/19
Diploma mundialista para Eusebio Cáceres y Orlando Ortega/Diploma mundialista per a Eusebio Cáceres i Orlando Ortega
Diploma mundialista per a Eusebio Cáceres i Orlando Ortega

Després de celebrar-se les finals de salt de llarga i 110 metres tanques, finalitza l'actuació valenciana en el Mundial que s'està disputant en Doha que conclourà diumenge que ve (6 d'octubre), els dos representants de la Comunitat Valenciana, Orlando Ortega i Eusebio Cáceres, ho han donat tot en la gran cita de l'atletisme d'esta temporada.

Doha, ha sigut el quart mundial per al saltador d'Onil, aconseguint una meritòria plaça de finalista amb un sèptim lloc gràcies a un millor salt de 8.01 metres, realitzats en el seu primer intent, repetint el registre aconseguit en la fase de qualificació. En les seues declaracions a Televisió Espanyola l'alacantí va manifestar, “m'he sentit a gust perquè torne a competir però en estos moments és el que puc donar, estic content, no sóc el millor però puc arribar a tot”. Cáceres, deixa gran sensacions al volar de nou per damunt dels 8 metres.

L'afició espanyola es va assentar ahir (dimecres, 2 d'octubre) davant del televisor disposada a disfrutar de la gran final de 110 metres tanques, i de la que probablement podia ser la primera medalla per a Espanya en este Mundial i per tant per a l'atletisme valencià. Ortega, havia brillat en les fases prèvies, era el moment d'arreplegar el fruit després de collir una gran temporada. Però no va poder ser, conforme Orlando avançava en la carrera, el jamaicà Omar McLeod va anar invadint a poc a poc el carrer de l'espanyol fins a frenar la seua progressió en l'última fase de la prova, provocant que Ortega finalitzara quint amb un temps de 13.30.  La delegació espanyola va esgotar tots els recursos d'apel·lació, però la resolució no va ser favorable.

Els atletes de la Comunitat Valenciana tornaran de Catar amb dos diplomes de finalista.

Per: Alfredo Repollés

Foto: Miguelez Team (RFEA)

LINKS
VIDEOS / AUDIOS
Final 110m tanques (IAAF)