Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
16/04/19
Disfruta del verano en el Campus de la Federación Valenciana/Disfruta de l'estiu en el Campus de la Federació Valenciana
Disfruta de l'estiu en el Campus de la Federació Valenciana
Com ve sent tradició la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana Realitza el seu Campus d'Estiu, enguany tindrà lloc del 23 al 27 de juny En la localitat valenciana de Gandia, concretament en el Càmping l'Alquería, dirigit a xics/es nascuts/des entre els anys 2001 i 2008.

Projecte encaminat a completar la formació dels jóvens d'una manera divertida durant el període estival, podent disfrutar durant cinc dies de la pràctica de l'atletisme, jocs, vetlades nocturnes, activitats esportives, recreatives i aquàtiques, tant en platja com en piscina.

Com en edicions anteriors el campus també comptarà amb la visita d'atletes d'elit de la Comunitat Valenciana, que compartiran les seues experiències en l'esport i realitzaran entrenaments amb l'alumnat en el Poliesportiu Municipal de Gandia.

L'hostalatge es realitza en còmodes bungalous situats en un entorn ideal amb un ampli palmito de servicis, que permet compaginar vacacions, cultura i esport.

Els interessats podran reservar la seua plaça en la web de la Federació Valenciana d'Atletisme  des del 16 d'abril fins al 20 de juny, En esta edició s'oferta un total de 60 places

Per: Alfredo Repollés
LINKS
VIDEOS / AUDIOS
Divertides vacacions en el Campus d'Estiu FACV