Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
26/12/17
Doble récord para cerrar 2017/Doble récord per a trancar 2017
Doble récord per a trancar 2017

Este ha sigut un cap de setmana intens en lo que a resultats respecta, i és que en tan sols 24 hores han caigut dos rècords nacionals en les tanques masculines. El Palau Velòdrom Lluis Puig ha tornat a ser l'escenari en el que dos dels atletes més prometedors del nostre atletisme, dos companys d'equip, dos pupils de Toni Puig, dos atletes del CC El Garbí, hagen inscrit el seu nom amb lletres d'or en els rànquings de les seues respectives categoríes, però anem per parts.


El passat divendres 22 fon el día triat per Enrique Llopis per a fer-se amb una millor marca espanyola sub18 de sempre en 60mt amb tanques absolutes (1,067) que estava en poder de David Sitja des del llunyà 1991. Llopis parà el cronòmetre en 8.06 i donà mostres del seu bon estat de forma de cara a un 2018 que està a punt de començar.


Però no content amb açò, el dissabte 23 fon el seu company d'entrenament i equip Luis Salort qui va decidir assaltar la rècord de la seua categoría. Amb un temps en meta de 7.69 Salort va batre el rècord d'Espanya sub20 en 60mt que estava en poder de Juan José Garrantxo des de 2015.


El magnífic treball de Toni Puig i el CC El Garbí continúa donant fruits i, no contents amb el gran 2017 que despedixen, pareix que volen que 2018 siga encara millor. ¡Caldrà no perdre'ls de vista!

Per: Carlos Domingo