Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
20/09/19
El CA Playas de Castellón a por la Copa de Europa Sub20/El CA Platges de Castelló a per la Copa d'Europa Sub20
El CA Platges de Castelló a per la Copa d'Europa Sub20

Este cap de setmana el calendari atlètic internacional recupera l'activitat amb la disputa de la Copa d'Europa de Clubs Sub 20, en esta ocasió la final “A” (màxima categoria) tindrà lloc el dissabte en la localitat portuguesa de Leiria, on els equips masculí i femení del CA Platges de Castelló mesuraran les seues forces davant dels millors conjunts del vell continent.

Els set rivals del club verd-i-negre en categoria masculina són, Sport Lisboa e Benfica (Portugal), actual campió d'Europa, Blackheart & Bromley Harriers AC (Gran Bretanya), Sparta AM (Dinamarca), Fenerbahce Sport Club (Turquia), Atlètica Vicentina Club (Itàlia), AD Mass Ljubliana (Eslovènia) i COA Valais Romand (Suïssa).

Els castellonencs lluiten per la copa davant del Fenerbahce Sport Club (Turquia), vigent campió continental, AK Olymp Brno (República Txeca), PAC Rotterdam (Holanda), LG Unterwalden (Suïssa), AD Kladivar (Eslovènia), Blackhearth & Bromley Harriers AC (Gran Bretanya) i Sparta AM (Dinamarca).

La jornada matinal comença a les 10:14 hores amb la carrera de 400 metres tanques femenina i finalitza a les 12:38 hores amb la prova de 100 metres llisos masculí (extra), el programa es reprén a les 14:05 hores amb el llançament de javelina masculí, per a concloure a les 19:30 hores amb el relleu 4x400 masculí.

El conjunt de la capital de La Plana acudix a terres portugueses amb tres títols en el seu palmarés (Bydgoszcz en 2010, Castelló en 2011 i Istanbul en 2015) i amb l'objectiu de pujar al màxim alt del podi, que suposaria un nou fita per a l'atletisme espanyol.

Per: Alfredo Repollés

LINKS