Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
13/02/20
El Cross de Orihuela cumple su segundo aniversario/El Cross d'Orihuela complix el seu segon aniversari
El Cross d'Orihuela complix el seu segon aniversari

El Cross d'Orihuela “Ciutat del poeta Miguel Hernández” Celebra este diumenge la seua segona edició adjudicant els títols autonòmics per equips dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

La capital del Baix Segura, reunix a més de 500 atletes en l'última prova del Circuit Autonòmic de camp a través, on els millors especialistes de la Comunitat podran sumar els últims punts per a millorar posicions en la classificació general, de cara a aconseguir plaça en la selecció valenciana que competirà en el Campionat d'Espanya de Cross el pròxim 8 de març a Saragossa.

L'Ajuntament amb la col·laboració del club d'atletisme Tragamillas ha configurat tres traçats (600 metres, 1.200 metres i 1.800 metres) en el circuit situat en el parc de La Mota del riu Segura. El programa començarà a les 9:30 hores amb la carrera per a atletes ‘populars', que recorreran una distància de 5.600 metres, a continuació es realitzaran les proves de categories menors.

A les 10:55 hores serà el moment de lluitar pels títols autonòmics femenins sub14 (infantils), en esta categoria es cobrirà un traçat de 2 quilòmetres, deu minuts més tard entraran en acció  els xics, que hauran de completar 3.200 metres, sobre esta mateixa distància a les 11:25 hores es disputaran les medalles sub16 femenines, a continuació serà el torn dels xics que realitzaran un total de 4.500 metres.

El punt final ho posarà a les 13:40 hores el tir d'eixida a la carrera sub23 i Senior masculina, on els corredors hauran de completar 9.800 metres.

Per: Alfredo Repollés

LINKS