Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
11/01/19
El Gran Premio Ciudad de Valencia aumenta sus premios/El Gran Premi Ciutat de València augmenta els seus premis
El Gran Premi Ciutat de València augmenta els seus premis
Queda tan sols una setmana (18 de gener) perquè el Gran Premi d'Atletisme en pista coberta “Ciutat de València 2019” alce el teló i els primers espases boten al sintètic valencià en la lluita pels guardons d'esta edició.

La Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, organitzadora de la competició, en col·laboració amb els clubs i patrocinadors de l'esdeveniment, ha decidit enguany donar un nou impuls a la prova augmentant els premis en metàl·lic i canviant el format d'adjudicació dels mateixos.

En temporades anteriors els guardons es van atorgar per taula de puntuació agrupant proves del calendari de competició, en esta ocasió es concediran als vencedors de prova del programa del Gran Premi, als que se sumara un premi de 250 euros a la  “Projecció en la Comunitat Valenciana”, masculí i femení, atorgat per David Casinos a la millor marca per taula en categoria sub18 o sub20.

Els vencedors de prova dels tres memorials aconseguiran un premi de 250 euros, 3.000m femení (Memorial Toni Lastra) atorgat per la Societat Esportiva Correcaminos, 60m llisos femení (Memorial Emilio Ponce) atorgat pel club d'atletisme València Esports i salt amb perxa masculina (Memorial José Antonio Cansino) atorgat pel club platges de Castelló.

La Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana atorgarà 14 premis de 250 euros als vencedors de les proves del Gran Premi, que en categoria masculina són, 60m llisos,  400m, 60m tanques, 1.500m, 3.000m, alçada i pes, i en categoria femenina, 400m, 60m tanques, 1.500m, lllargada, triple, triatló i pes.

La competició donarà començament a les 16:45 hores amb les semifinals de 60m tanques masculines i finalitzarà a les 20:25 hores amb la carrera de 3.000m per a atletes màster i “populars”. Una oportunitat per a disfrutar divendres que ve (18 de gener) de tres hores de bon atletisme en el Velòdrom Lluís Puig de València.

Per: Alfredo Repollés
LINKS