Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
03/01/18
El Gran Premio Ciudad de Valencia sube el telón/El Gran Premi Ciutat de Valencia puja el teló
El Gran Premi Ciutat de Valencia puja el teló

El pròxim 20 de gener el Gran Premi Ciutat de València d'atletisme en pista coberta tornarà a ser un dels esdeveniments de referència per al nostre esport. Este esdeveniment congregarà en el Palau Velòdrom Lluis Puig de la capital valenciana a molts dels millors atletes nacionals en les disciplines programades que ja poden a més realitzar les seues inscripcions. Així, en categoría masculina el calendari comptarà amb les proves de 60ml, 400ml, 60mt, 600ml, 1.500ml, 3.000ml, salts de llargada i alçada, triatló i llançament de pes. En dones les proves amb què es comptarà seràn les de 60ml, 400ml, 60mt, 800ml, 1.500ml, els salts de llargada i perxa i el llançament de pes.


A més d'estes proves eixa vesprada de dissabte també es disputaràn dos 60ml, un per a cada sexe, en la categoría de Relleu Paralímpic. També hi haurà moment per a vore als infantils en 60ml i 1.000ml en categoría masculina i femenina, i està programat un 3.000ml veterà-popular masculí i proves de control locals.


Com ja ve sent habitual les marques més destacades segons taula internacional tindràn el seu reconeixement i els noms que han marcat el nostre atletisme autonòmic tindràn un any més el seu memorial. Així la FACV premiarà a les millors marques absolutes en hòmens i dones amb un xec de 500€ a cada u. El CA Platges de Castelló entregarà 250€ a la millor marca en les proves de bots amb el Memorial Jose Antonio Cansino, i el CA València Esports farà lo propi amb la millor marca en velocitat/tanques amb el Memorial Emilio Ponce. El millor registre global en el sector de combinades/pes es farà en 250€ atorgats per la SD Correcaminos amb el Memorial Toni Lastra, i el CA Safor Delikia Sports entregarà un xec per eixe mateix import a la millor marca del sector de mig fons/fons amb el Memorial Toni Herreros. Finalment tampoc faltarà a la cita els Premis David Casinos a la Projecció a la Comunitat Valenciana, amb ells el llançador valencià atorgarà dos premis de 250€ cada un a la millor marca masculina i la millor femenina aconseguides per atletes amb llicència FACV i que siguen de categoríes juvenil o júnior.


Este Gran Premi serà una bona pedra de toc que servirà de prèvia per al Campionat d'Espanya absolut en pista coberta que s'organitzarà en la mateixa pista els díes 17 i 18 de febrer.

Per: Carlos Domingo

ARXIUS PDF