Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
21/12/17
El Palau Lluís Puig acoge la Copa Júnior/El Palau Lluís Puig acull la Copa Júnior
El Palau Lluís Puig acull la Copa Júnior

L'activitat atlètica no cessa durant estes festes, el dissabte el Palau Lluís Puig acull el campionat autonòmic júnior per equips, que reunix a les huit millors esquadres sub20 de la Comunitat Valenciana.

El club d'atletisme Els Sitges de Burjassot organitza esta competició que donarà començament a les 17h amb el salt d'alçada i perxa femenina, i 60m'i triple bot masculí, per a finalitzar a les 20h amb els relleus 4x400.

El CA Platges de Castelló defén els títols en ambdós categories, en masculina tindrà per rivals al Córrer el Garbí de Gandia, València Esports, Sant Joan, Torrent, Safor-Delikia SportsJoventut Atlètica d'Elx i  a l'equip amfitrió.

La Copa femenina se la disputaren, Platges de Castelló, València Esports, Torrent, Joventut Atlètica d'Elx, Silla, Els SitgesSafor-Delikia Sports i Córrer el Garbí.

Este campionat és una gran oportunitat per a aconseguir millorar els quadres resum de marques de cara a aconseguir la classificació per a la Copa de Clubs Sub20 “Trofeu Antonio Ferrer”, que se celebra a Antequera el pròxim 20 de gener, on el conjunt verd-i-negre té plaça assegurada com a vigent campió d'Espanya de la categoria.

Per: Alfredo Repollés


Foto: Adri Frifol

LINKS