FITXA NOTÍCIA
24/02/20
El Playas de Castellón triunfa en el nacional de cross/El Platges de Castelló triomfa en el nacional de cross
El Platges de Castelló triomfa en el nacional de cross

El circuit situat en la Muntanya Valonsadero de Sòria ha sigut este diumenge l'escenari del Campionat d'Espanya de Clubs de camp a través, una de les proves més multitudinàries del calendari nacional, on el CA Platges de Castelló ha aconseguit tres corones i un subcampionat per equips.

El quartet mixt castellonenc format Abderrahman El Khayami, Laura Méndez, Víctor Ruíz i Ana Patricia Campos, va revalidar el seu títol de campió d'Espanya, en 6a posició va classificar CA Carnicas Serrano, a continuació, CD Metaesport (15é), Delta València CA (24é), CA Silla (31é) i Mediterranea Atticus Urban (46é).

El CA Platges de Castelló es va fer amb el ceptre absolut masculí totalitzant 26 punts, tres dels seus atletes van entrar entre els 10 primers, Thierry Ndikumwenayo va ser el guanyador de la prova, Abdessamad Oukhelfen va finalitzar quart i Mohamed Ali Jelloul sext, els van seguir, Jorge Blanco (15é), Sergio Jiménez (17é) i Enrique Meneses (32é), el segon millor conjunt de la FACV en la general va ser el Mediterranea Atticus Urban 8u (236), a continuació, CA Crevillent 16é (383), CD Metaesport 34é (617), CA Gandia 43é (757) i C.A.Port de Torrevieja 44é (773). En categoria absoluta femenina el Platges es va quedar molt prop del podi, 4t'amb 68 punts, el CA Safor-Teika va ser 12é (249) i CD Metaesport 19é (321).

En la carrera sub23 es va imposar Rodrigue Kwizera del CA Platges de Castelló, on els castellonencs van encapçalar la classificació per equips (53), junt amb el atleta de Burundi van competir, Nahuel Carabaña, Diego Menéndez, Hicham Serrouch, Carlos Muñoz i Alejandro Ortuño, en 11a posició va finalitzar el CA Sant Joan (242), en 12a Atlètic Novelda (243), en 13a C.D.Metaesport (249), i en 18a CA Gandia (310).

Els verd-i-negres van aconseguir el subcampionat masculí en categoria sub20 amb 96 punts, en la classificació per equips va aconseguir diploma de finalista el CA Crevillent amb un sèptim lloc (210), seguit en la 10a posició del CA Fent Camí Mislata (258). En dones el Joventut Atlètica d'Elx va ser el millor conjunt de la Comunitat al finalitzar quint amb 125 punts, a continuació el CA Xàtiva 18é (252). El club elxà també va prendre part en categoria sub23 on va classificar 9é amb 189 punts.

En categoria sub16 masculina el CA Platges de Castelló va finalitzar 8u amb 250 punts, li van seguir, CA Sant Joan 20é (400), CA La Rabosa 35é (503), València Club Atletisme 36é (503) i CA Silla 48é (743). El millor conjunt femení de la Comunitat va ser el CA Silla, 7m'amb 181 punts, el Castelló va acabar 17é (364) i C.A.Petrer Capet 20é (415).

La millor esquadra masculina sub18 va ser el CA Platges de Castelló que va aconseguir la sexta plaça amb 188 punts, en 15a posició es va situar el Carnicas Serrano (361), destacant en el quartet de Paterna el segon lloc del valencià David Cantero, a continuació, CA Silla 29é (475), València Club Atletisme 31é (497) i La Rabosa 41é (637). En xiques el conjunt castellonenc també va aconseguir plaça de finalista amb un sèptim lloc (177 punts).

Per: Alfredo Repollés