Esta web utilitza cookies pròpies i de tercers necessàries únicament per a la navegació. Si continua navegant en esta pàgina, considerem que accepta el seu ús en els termes indicats.
acceptar
federación valenciana de atletismo
FITXA NOTÍCIA
04/11/19
El Proyecto FER abre la convocatoria de 2020/El Projecte FER obri la convocatòria de 2020
El Projecte FER obri la convocatòria de 2020
La Fundació Trinidad Alfonso, presidida per Juan Roig, convoca l'octava edició del Projecte FER (Foment d'Esportistes amb Reptes), un programa que premia l'esforç i reconeix el talent dels esportistes de la Comunitat Valenciana, de cara a aconseguir els millors resultats en les grans cites, amb la meta posada en els Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio.

El programa consta de diversos nivells, “Elit”, la màxima categoria, formada per esportistes d'alt nivell internacional i amb una dotació econòmica de 18.000 euros per ajuda, “Promeses”, amb 7.500 euros per beca, “Viver +”, destinada a reconéixer els resultats dels més jóvens a nivell nacional i internacional, amb 3.000 euros d'ajuda, i “Viver”, també encaminada a recolzar a jóvens talents, en este cas percebran 2.000 euros.

El programa compta amb destacats padrins, David Albelda, Anabel Medina i Isabel Fernández, medallistes en diferents edicions dels Jocs Olímpics, i els referents del Projecte FER, David Casinos, Concha Montaner i Alejandra Quereda, que en l'espot de presentació han volgut transmetre un missatge d'ànim als pròxims esportistes que s'incorporen a l'equip FER.

El termini de presentació de sol·licituds per a formar part de l'equip FER durant l'any 2020 estarà obert des de hui dilluns, 4 de novembre, fins a les 17 hores de divendres 13 de desembre.
LINKS
VIDEOS / AUDIOS
FER TALENT (Convocatòria 2020)